Termeni si conditii


SCOALA ANDREI MURESANU PLOIESTI

     Termeni si conditii de utilizare a siteului Scolii Andrei Muresanu Ploiesti precum si a informatiilor din acesta.

Acceptarea conditiilor

   Folosirea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare „Administrator”, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In acest context nu se face distinctie intre utilizatorii externi si cei interni (cei cu drepturi limitate in actualizarea informatiilor din site).
Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

Neangajarea raspunderii

   Scoala Andrei Muresanu Ploiesti intretine acest site cu scopul de a inlesni accesul public la informatii privind diverse aspecte considerate de interes pentru Utilizatori. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, Administratorul va depune toate eforturile pentru corectarea acestora, intr-un orizont rezobabil de timp. Cu toate acestea, Scoala Andrei Muresanu Ploiesti nu isi asuma nicio raspundere cu privire la informatia de pe acest site.

   Informatia oferita

– in principiu este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulare;
– nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
– poate contine legaturi web (spre) sau publicari automate (din) alte site-uri; asupra continutului acestora nu detinem niciun control si nu ne asumam nici o responsabilitate;

   Uneori sunt permise comentarii la articolele publicate, imbricate pe 5 nivele.

   Toate comentariile sunt supuse autorizarii,  ceea ce inseamna ca nu vor fi publicate automat pe site; nu cenzuram opiniile; aceasta masura este luata in incercarea de a nu permite exprimari neconforme cu o tinuta profesionala normala. In principiu moderarea se face in maxim 24 de ore de la publicarea comentariului. Intrucat avem toleranta zero la exprimari neconforme, ne rezervam posibilitatea de a bloca accesul la publicarea de comentarii, daca este cazul. Nu se permit comentarii la articole mai vechi de 120 de zile.

   Un document disponibil pe site nu reproduce in mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele si actele normative publicate pe hartie de catre organele abilitate sunt considerate autentice. Administratorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul în care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe servere, din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

   Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

Administratorul site-ului declara urmatoarele:

– va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
– va depune toate eforturile pentru functionarea in bune conditii a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
– pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica termenii si conditiile de utilizare.

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

   Administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care informatiile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitata de timp, din orice motive, altele decat cele care tin de uptime.

Drepturile asupra continutului siteului

   Reproducerea materialelor de pe site este autorizata, CU INCLUDEREA UNUI LINK CATRE SITEUL NOSTRU SI CU INDICAREA ACESTUIA CA SURSA, si in limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe in vigoare.

   In cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mai sus mentionată. Restrictia de a reproduce materialele de pe site va fi indicata acolo unde este cazul, fie prin inscrierea acestei obligatii in mod explicit, fie prin inscrierea sintagmei „(c) Scoala Andrei Muresanu Ploiesti” – indiferent daca pentru un text, o imagine etc.

Informatii personale

   Prin intermediul siteului pot fi solicitate anumite informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il/o contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la mod de adresare, nume, adresa de e-mail si site web, acolo unde este cazul.

   Strict referitor la utilizatorii interni, cu drepturi (limitate) de utilizare a siteului, acestia, prin natura contributiei lor la dezvoltarea siteului, declara ca au citit, au inteles si accepta toate conditiile impuse de catre Management si/sau Administrator, atat cele care se afla inscrise aici cat si toate cele care tin de acces ierarhizat, bune practici in publicarea de continut etc., precum si faptul ca postarile lor pot fi modificate/sterse de catre Management, din ratiuni neimputabile Administratorului.

Scoala Andrei Muresanu Ploiesti va pastra confidentialitatea acestor informatii.

   Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

Legatura cu alte site-uri

   Site-ul poate contine legaturi web (spre) sau publicari automate (din) alte site-uri considerate de utilitate in ceea ce priveste continutul site-ului sau; acestea nu se afla sub controlul sau indrumarea noastra. Totodata, deoarece preluarile sunt facute prin procedee automatizate, exista posibilitatea ca informatiile publicate pe siteul nostru sa nu reflecte (imediat) modificarile facute pe siteurile sursa. Din acest motiv Utilizatorii vor lua in considerare intotdeauna continutul siteului sursa, cel din siteul scolii fiind doar cu titlu informativ.

   In cazul utilizarii acestor legaturi web externe se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

   Scoala Andrei Muresanu Ploiesti nu poate garanta / controla actualitatea / exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti.

Incheierea acordului

   Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului. In cazuri exceptionale, Administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.